Събития по проект "Твоят час"

         

 Посещение при оператора Герасим Герасимов

 

       На 23.02.2017г. година учениците от кръжок „Кино и технологии“ с ръководител Николинка Христова посетиха студиото на Герасим Герасимов.
        Той разкри тайните при заснемането, обработването и монтирането на фото и видео материали. Учениците с интерес се потопиха в магията на създаването на видеоклипове.
        На срещата присъства и г-жа Галя Петрова - представител на съвет за обществен мониторинг „Твоят час“.

Сътрудничество между ИТ и Еко специалисти

       Учениците от клуб " Информационни технологии" с ръководител Милена Иванова съвместно с клуб "Екология" с ръководител Надя Гайдарова изградиха 3D макети на световно известни сгради. Снимковият материал ще бъде обработен със специален софтуер и ще бъде изготвена дизайнерска стена.

       На срещата присъстваха и представителите от съвета за обществен мониторинг към "Твоят час" г-жа Галя Петрова и г-жа Виолета Вичева-Иванова.

Посещение на исторически забележителности

       На 20.02.2017г. групата "Аз обичам природата, родния край и България" по проект Твоят час посетиха Къщата музей "Никола Симов-Курото", Хаджи Ангеловата къща, Захариевата, Свещаровата, Касъровата, Къщата на съюза на Архитекта и Славейковото училище.

       Ръководителят на групата г-жа Светлана Николова направи подробно представяне на всички обекти, което впечатли всични в групата.

        На мероприятието присъстваха и представителите от съвета за обществен мониторинг към "Твоят час" г-жа Галя Петрова, г-жа Валентина Янакиева, г-жа Росица Шайкова и г-жа Виолета Вичева-Иванова.

Национален празник на България

       На 03 март 2017г. групите "Аз обичам природата, родния край и България", "Кино и технологии" и " История на родния край" по проеткт "Твоят час" посетиха скалният барелеф Мадарски конник, както и старите столици на България - Плиска и Преслав. Присъстваха и на Възстановката на освобождението в гр. Преслав, което предизвикаха голем интерес и възхита у тях и многобройните граждани събрали се да отбележят Националния празник.

Предтавителна изява на групата "Спазвай правилата"

       Групата "Безопасност на движението" по проект "Твоят час" с ръководител г-жа Стелияна Кръстева проведе представителна изява под формата на състезание "Спазвай правилата". Ученици от 11а и 12б класове отговаряха на въпроси от Закона за движение по пътищата. Демонстрираха завидни познания, за което получиха грамоти и награди. Гост на събитието беше г-жа Петя Атанасова – старши експерт ОНГО при РУО Търговище.