Професионална гимназия по икономическа информатика  "ДЖОН АТАНАСОВ"

Професионална гимназия по икономическа информатика "ДЖОН АТАНАСОВ"

НовиниПостижения

Детство мое – реално и вълшебно

ПРЕСТИЖНА НАЦИОНАЛНА НАГРАДА ЗА БАЙРЯМ ЛЬОТИН ОТ ПГИИ „ДЖОН АТАНАСОВ“

Бронзов медал и грамота получи талантливия възпитаник на ПГИИ “Джон Атанасов“ – Байрям Льотин, IXб клас, от Националния конкурс за детска рисунка, комютърна рисунка и есе на тема: „ДЕТСТВО МОЕ – РЕАЛНО И ВЪЛШЕБНО“.

Престижният конкурс е организиран от ЦПЛР- гр. Ловеч и е включен в Националния календар за изяви по интереси на деца и ученици на Министерството на образованието и науката.

В тазгодишното издание конкуренцията е била изключително голяма, за участие в конкурса са изпратени повече от 1700 творби. Байрям Льотин е впечатлил журито със своя талант и е отличен с ТРЕТА НАГРАДА.

Целта на конкурса е насърчаване на децата за творческа и индивидуална изява. Да открива, популяризира и подпомага развитието на талантливите ученици, да представя личната им позиция в областта на изобразителното изкуство, художественото слово и дигиталното изкуство.

Ръководител на наградения ученик е г-жа Милена Иванова, старши учител по ИТ.

Госпожа Виолета Вичева, директор на гимназията, поздрави отличения екип и им пожела: „Нови успехи и творчески сбъдвания! Гордеем се с вашите високи постижения!“